Nu har vi laddat upp med massor med nya fina nyheter från Stajl. Måste ses!

Läs hela inlägget »

Mörkret faller och den stora behållningen blir då att tända ljus och mysa till det. Våra smarta ljusstakar med batteriljus och timer sköter sig själva (fungerar även med vanliga ljus). Från 145:- inkl. ljus.

Läs hela inlägget »

Nu har väldigt mycket av höstens fina kollektion kommit in. Välkomna in och botanisera!

Läs hela inlägget »

Sommarens bästa plagg är väl ändå en t-shirt. Vi har a-formade t-shirts med v-hals från Stajl i många färger. Pris: 298:-

Läs hela inlägget »
Söndagen den 30/5 firar vi Mors dag! Vi har massor av bra ideér till alla Mammor där ute. Ett tips är Cascada organizer från Umbra. Ett snurrbart förvaringssystem, 275:-

Läs hela inlägget »

Sköna, exotiska, färgglada kläder i härligt naturmaterial. Vi har packat upp sommarkollektionen från Coconutmilk by Stajl. Måste ses!

Läs hela inlägget »

Nu packar vi upp nya vårkläder varje vecka. Snygga, bekväma kläder i naturmaterial. Välkommen in och hitta din favorit!

Läs hela inlägget »

Fåglarna kvittrar, ljuset börjar komma tillbaka och påsken närmar sig. Säkra vårtecken med andra ord. Välkomna in till butiken och låt dig inspireras av vårt vårsortiment.

Läs hela inlägget »

Vinterns stora rea börjar den 25/1, kl 11:00. Välkomna att fynda bland kläder, smycken och heminredning.

Vi har börjat att packa upp massor med spännande nyheter.....

Läs hela inlägget »

Denna julen och året kommer att gå till världshistorien. Nu är det dags att verkligen tänka lite extra på människor i vår omgivning och fundera på vad vi kan göra för att underlätta i dessa konstiga tider. Många verkar gå "all in" denna julen och började pynta extra tidigt. Det är nog det vi får göra. Hålla ut och mysa till det lite extra i december. För jag tror nämligen att i januari kommer det att vända. In med vaccinet och ut med Trump och nya fräscha energier kommer att flöda i världen.
En hälsning kommer även från Svante och Dante. En ny Tomte från Nääsgränsgården. Design: Ruth Vetter.

/Katarina

Läs hela inlägget »

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.