Städa bort julen!

Visst är det skönt att nu när julen ändå är över (och det gick ju väldigt fort i år), få packa ner allt för den här gången och börja att planera för en ljus härlig vår. Nu när dagarna fortfarande är mörka kan du passa på att städa och planera för vårens förändringar och projekt. Det är lätt att bli hemmablind. Ett tips är att kliva in i ditt hem och låtsas att du aldrig varit där tidigare. Då kan du se det med andra ögon och samtidigt se vad som behöver göras. Rensa bort sådant som inte används, eller som bara ser väldigt trist ut. Kör iväg lasset till Alelyckans återvinningsstation. Där tar de även hand om secondhandprylar som kan få nya ägare. Bra miljötänk!

Etiketter: inreda städa projekt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • My Hansen » Frökenmuggen:  ”Hej. Hur kan jag beställa 2 st svarta muggar?”

  • Kristin » Frökenmuggen:  ”Hej! Önskar köpa en svart mugg, går det? Med vänlig hälsning, Kristin”

  • Malin Ankeraa » Frökenmuggen:  ”Kan man få ta tag i fröken-muggen svart? Min lyckades försvinna :(”

  • Morten » Stöd Läkare utan gränser!:  ”bra sak. Se även hela vårt utbud av halsband här https://se.pilgrim.net/collecti..”

  • S. Jensen » Frökenmuggen:  ”Vill beställa. Var?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln