Garderobsröjning!

I dag har jag röjt i mina garderober! Känns väldigt befriande.

Så här gick det till: Alla plagg som jag definitivt ville ha kvar lade jag på sängen. Tveksamma alster fick hänga kvar i garderoben. Trasigt och utslitet slängdes. Kläder som var ok men som jag tröttnat på lade jag i en stor kasse. Till sist tog jag tag i de tveksamma, som orsakade min separationsångest. Jag ställde mig frågan om jag verkligen trodde att jag skulle sätta på mig plagget igen. Två blev kvar medan resten åkte i återvinningskassen. Nu kanske jag kan köpa något nytt snart....


/Katarina, TillDittHem

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • My Hansen » Frökenmuggen:  ”Hej. Hur kan jag beställa 2 st svarta muggar?”

  • Kristin » Frökenmuggen:  ”Hej! Önskar köpa en svart mugg, går det? Med vänlig hälsning, Kristin”

  • Malin Ankeraa » Frökenmuggen:  ”Kan man få ta tag i fröken-muggen svart? Min lyckades försvinna :(”

  • Morten » Stöd Läkare utan gränser!:  ”bra sak. Se även hela vårt utbud av halsband här https://se.pilgrim.net/collecti..”

  • S. Jensen » Frökenmuggen:  ”Vill beställa. Var?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln